Turnhoutsebaan 57 • 2390 Oostmalle

DE KRACHT
VAN AMBACHT

De selectie van ons vlees, het voorbereidend werk en alle bereidingen in ons assortiment gebeuren met de kwaliteitsstempel van 'Slagerij De Tram' in ons achterhoofd.

Het zit 'em
in de details.

WIJ ZORGEN VOOR DE PERFECTE SMAAKBELEVING.

Kwaliteitsvol vlees, bereid door vakmensen. Daar streven wij elke dag naar. We hebben de juiste mensen in huis, die met hun kennis van elk stuk vlees alle handelingen uitvoeren. Zo benen wij karkassen zelf uit.

Ook de rijping van het vlees gebeurt bij ons op een speciale manier, ook wel 'dry aging' genoemd. Onze rijpingscel, op maat gemaakt voor onze zaak, heeft een constant gecontroleerde temperatuur en vochtigheid. Zo creëren we de beste smaken voor ons vlees.

 

LOKAAL VLEES & VOOR ELK WAT WILS.

Korte keten en dierenwelzijn staan in onze slagerij steeds voorop! Door een nauwgezette selectie kunnen we met trots zeggen dat 90% van ons vlees van Vlaamse bodem is. Zo komt ons varkensvlees van verschillende lokale bedrijven, ons runds-, kalfs- en kippenvlees is eveneens gekweekt in Vlaanderen. Al deze boeren kweken hun dieren met veel liefde.

Voor ons rundsvlees werken we voornamelijk met de rassen Witblauw en Holstein. Die laatste is een Vlaamse 'dubbeldoel' koe. Deze dieren leven jaren als melkkoe. Daarna komen ze bij ons terecht en wij verwerken ze met veel precisie tot prachtige stukken vlees, met een fantastische smaak.

Bovendien bieden wij een uitgebreid lactose- en glutenvrij aanbod, zoals hamburgers, worsten, charcuterie en het merendeel van ons barbecuevlees. Spreek ons zeker aan bij vragen over onze ingrediënten!

We weten van onze klant
hoe ze hun vleezeke
het liefst willen!

JOUW HEERLIJK FEESTMENU BESTELLEN?

Klik snel door naar onze webshop. Weer iets om naar uit te kijken!

IK WIL BESTELLEN